AVANT TRYKK AS

VÅRE 
Tjenester

Vi er et selskap som trykker kun for trykk forhandlere og har 26 år erfaring med oss i faget. Vi har et bredt spekter i vår maskinpark, og inkluderer Silketrykk, Tampotrykk, Transfertrykk og gode digitale muligheter.  Vi har gode løsninger for både små og store antall. Håper du har noe tid til å ta en titt på våre websider og priser.

 

Har du noen spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt.

X-Type Karusell

Tradisjonell silketrykkarusell med 12 farger og 2 mellomtørker. I tillegg blir det montert et digitalt hode på en av stasjonene. Med denne kombinasjonen av maskiner, kan vi silketrykke direkte på kulørte tekstiler med cmyk-motiver. 

Maskinen blir således både en tradisjonell silketrykkmaskin for spot- og cmyk-motiver på store antall og en digital maskin som trykker cmyk-motiver direkte på kulørte tekstiler ved mindre antall.

Tampo Maskin

Tradisjonell tampomaskin med 4 farger som blir supplement til UV-maskinen.

Karusell

På en tradisjonell silketrykk-karusell, kan vi i tillegg til t-skjorter, gensere, handlenett etc, trykke på en mengde andre produkter. Eks: Dokumentmapper, menymapper, silketrykket transfer/spot-farger.

Presse

Med transferpressene, monteres transfermerkene på de aktuelle produktene

Flatbed

En Flatbed-maskin produserer digitale trykk på alle tenkelige materialer som metall, glass, tre, laminat, vinyl, tekstiler som fleece etc og tapeter.

Maks høyde på produkt det trykkes på: 6,3 cm

Maskinen kan trykke på 2 sider samtidig.
Antall farger: cmyk/spot + hvit.

Eksempler på anvendelsesområde: skilt, bannere, klistremerker, dører, skapdører, lerreter med egne kunstverk eller fotografier, roll-ups, skilt til lyskasser etc.

Maks bredde på trykk: 162 cm
Maks lengde på trykk: ubegrenset. Her kan vi også trykke på rull-til-rull.

Roland UV

Digital tampomaskin. Maks høyde på produkt = 100 mm. Merk at mange produkter kan legges på siden og vil da passe inn på maskinen.

Eks: drikkeflasker og termoser. Her kan vi trykke spot – og cmykmotiver på småelektronikk og de fleste tradisjonelle tampoprodukter. Vi kan også trykke ton-i-ton,1-farget motiv i relieff og utfallenede motiver på produkter der det er mulig.

HP Latex

 

Maskinen kan produsere spot-/cmyk-motiver på vinyl/klistremerker, bannere, stoff, roll-ups samt produsere transfer i cmyk. Disse transfermerkene er kombinsjon av silketrykk og digitalt. Maks bredde 1600 mm.  

Summa Plotter

 

På denne maskinen produserer vi alle typer skåret folie – også til bildekorering. I tillegg vil vi kunne skjære Videoflex, Flocktransfer og alle andre typer skåret transferfolie.

Lamineringbord

 

5Laminering av skilt, klistremerker og andre produkter som har blitt trykket. Med laminering, blir trykket bestandig beskyttet mot vær, vind og slitasje.

Vertikal Kappemaskin

 

Kapper til skilt i metall og plast i ulike størrelser.

Tørkemaskin

 

Brukes til å tørke/herde tekstiler og transfermerker som har blitt silketrykket.

Belysningsmaskin

Eksponeringsmaskin for silketrykkrammer.

Kontakt oss
Send oss en melding!

Mange års erfaring i bransjen, gjør at vi kjenner markedet godt og kan tilpasse produksjonen deretter. 

5 + 1 =

Kontakt Info

Hvor vi holder til

 

Masteveien 2

1481 Hagan

 

 

v

Kontakt oss

post@avanttrykk.no

Tlf: 22 56 56 56